oficiální stránky obce

POZOR TOTO JE ARCHIVNÍ WEB. PROVOZ BYL UKONČEN 31.1.2024.

  1. Upozorňujeme občany, že ještě tento týden je z důvodu nemoci uzavřen stavební úřad v Příšovicích. Děkujeme za pochopení.
  2. PIVOVAR SVIJANY a.s. aktuálně hledá uchazeče na pozice pivovarský dělník, řidič vysokozdvižného vozíku a elektrikáře. Jedná se o pozice ve výrobě, např. seřizovač stáčecích linek, obsluha přetlačných tanků apod .  Nabízíme stabilní zaměstnání v prosperující firmě, hlavní pracovní poměr na dobu neurčitou. Požadujeme střední odborné vzdělání /vyučen/, manuální zručnost, u pozice elektrikář vyhláška 50, u pozice řidič VZV platný průkaz W1 /zajistíme získání, obnovení/.  Mzda 20 – 35.000,- Kč,  zaměstnanecké benefity. Pro přespolní možnost ubytování v areálu Zámku Svijany. Bližší informace podá Lucie Dědečková. Telefon  481 770 700, email – lucie.dedeckova@pivovarsvijany.cz.
  3. Čerpací stanice SHELL Příšovice přijme pracovníky na nově vzniklé pracovní pozice. Zájemci hlaste se na čerpací stanici u pana Jaroslava Tehnika.
  4. Město Turnov přijme sekretáře/sekretářku starosty a místostarostek města. Přihlášky osobně nebo písemně na adresu Městský úřad Turnov, Jana Chlupová, Antonína Dvořáka 335, 511 22 Turnov nebo elektronicky na adresu j.chlupova@mu.turnov.cz. Lhůta pro podání přihlášek je do 07.07.2017 do 12:00 hodin. Bližší informace získáte v aktualitách na stránkách obce.
  5. Chci Vám oznámit, že máte možnost zapojit se do projektu Obec občanům. Projekt umožňuje významně snižovat náklady v rodinném rozpočtu. Děje se tak formou snižování výdajů za energie. Do projektu se můžete přihlašovat osobně u koordinátora projektu pana Petra Budiny nebo na webu www.obecobcanum.cz. Osobně bude pan Budina přítomen na obecním úřadě příští pondělí 24.07.2017 od 15:00 – 17:00 hodin.