oficiální stránky obce

POZOR TOTO JE ARCHIVNÍ WEB. PROVOZ BYL UKONČEN 31.1.2024.

Pivovarská prodejna ve Svijanech informuje o akci na 11 svijanský Máz za 9,90 která platí dnes tedy středa 6. Dubna.

Informujeme občany, že zítra ve čtvrtek 7. Dubna je obecní úřad uzavřen z důvodu školení zaměstnanců

ČEZ Distribuce oznamuje, že v období od 4. do 19 dubna bude provádět odpočty elektroměrů. Žádáme o umožnění volného a bezpečného přístupu k elektroměru.

Stavební firma Izolace Polná, která se zabývá foukanou izolací stropů a střech, bude mít v období od 31. března do neděle 3. února v obci technika, který zdarma posoudí stav izolací a úniky tepla stropem a střechou, a je možné se zapsat na zmíněnou prohlídku. V případě zájmu o bezplatné posouzení úniku tepla z rodinného domu kontaktujte technika: Marcela Babčinského na telefonu 725260910.

ZD Březina nad Jizerou prodává v úterý 12. Dubna od 11-16:00 hodin živé brojlery. Prodej je realizován na halách v Přestavlkách (gps souřadnice Hoškovice 55)a cena je 35 kč/kg – upřednostňuje se platba kartou.

Informace pro občany, kteří jsou ve finanční tísni spojené s růstem cen energii naleznete na stránkách obce www.prisovice.cz

Místní spolek TJ Sokol Příšovice, oddíl nohejbal pořádá v sobotu 9. Dubna od 10:00 hodin velikonoční oslavy. Nohejbalový oddíl obhájil titul ,,Mistra Libereckého kraje,,. Členové přichystali pro veřejnost a zejména pro rodiče a děti možnost si uplést nebo se naučit plést pomlázku s přáním. Připraveno bude občerstvení z grilu, točené pivo (rodiče od dětí obdrží první pivo zdarma). Přijďte strávit příjemné sobotní dopoledne se sportovním nádechem.
V obci probíhá rekonstrukce balkónů na objektu domov s pečovatelskou službou, dále v obci probíhají přípravné práce k chystané realizaci rozšíření parkovacích ploch u panelových domů čp. 187,188,189.

Kácení nebezpečných, suchých dřevin. Obec nabízí veřejnosti dřevní hmotu k odběru (jedná se zejména o topoly pokácené u komunikace k písečáku a borovice pokácené z oblasti sídliště). Zájemci nechť se hlásí na obecním úřadě telefonicky na čísle 485 177 025