oficiální stránky obce

POZOR TOTO JE ARCHIVNÍ WEB. PROVOZ BYL UKONČEN 31.1.2024.

Informujeme občany, že se u místní sokolovny našel svazek klíčů. Klíče jsou k vyzvednutí na obecním úřadě.

Zemědělské družstvo Březina nad Jizerou nabízí k prodeji 1. Června v čase od 10 – 16 hodin živé brojlery. Prodej se uskuteční v halách v Přestavlkách (navigace Hoškovice 55) a cena je 35 Kč/kg s upřednostněním platby kartou.

V pátek 3. Června od 17:00 čeká na domácím antukovém hřišti místní nohejbalisty utkání proti soupeři Koberovská sportovní. Pro diváky je připraveno posezení, občerstvení z grilu a pivo.

Místní spolek TJ Sokol Příšovice za podpory dobrovolníků a obce Příšovice Vás zvou v sobotu 4. Června na Dětský den. Akce proběhne na místním trávníkovém hřišti od 13:00. Rodiče a zejména děti se mohou těšit na zábavné hry a zážitky jako malování na tričko, malování na kamínky, dětská diskotéka s bublinama, střelba lukem a vzduchovkou, chůze na chůdách, skákání v pytli, stavba vysoké věže, navlíkání korálků, balíkový slaměný labirint. Po celou dobu je zajištěno bohaté občerstvení,párek v rohlíku, palačinky, vyhlášené langoše, točené pivo a limo.

8. června od 17:00 proběhne veřejné zasedání zastupitelstva obce Příšovice. Zasedání proběhne v přísálí místní sokolovny. O programu zasedání budeme ještě informovat.

Sbor dobrovolných hasičů Příšovice pořádá 11. června zájezd na hasičské slavnosti spojené s výstavou hasičské techniky do Litoměřic. Záloha na tuto akci je 200 Kč/osoba a zájemci se mohou hlásit u paní Dlaskové Hoření 603206222 nebo u Ladislava Koška – 724956350 , Přihlášení na tuto akci je omezené do 20. Května

Obec Příšovice připravuje letní posezení při promítání filmu v kině na kolečkách. Připravili jsme na stránkách obce www.prisovice.cz anketu filmů. Veřejnost si může sama vybrat jaký film by chtěla shlédnout. Anketa a možnost hlasovat bude aktivní do 17. Června. Promítání vybraného filmu proběhne na místním trávníkovém hřišti v sobotu 2. Července v 19:30 jak se setmí. Občerstvení zajištěno.

Žádáme občany, kteří neuhradili poplatek za odpady (splatný do konce března) aby tak učinili.

O víkendu proběhla úspěšná demolice části mostu nad silnicí D10 (dálnici).Bližší informace o uzavírce a dopravních spojů naleznete na stránkách obce www.prisovice.cz. Rekonstrukce železničního mostu je plánovaná na jaro 2023.