oficiální stránky obce

POZOR TOTO JE ARCHIVNÍ WEB. PROVOZ BYL UKONČEN 31.1.2024.

Pivovarská prodejna ve Svijanech informuje o akci na svijanský MÁZ za 9,50 Kč. Akce byla zahájena pondělí 13. Června a potrvá do neděle 19 června.

 

Informujeme o nově vzniklé knihobudce. Nová knihobudka byla zřízená u č.p. – 123, kde si mohou lidé půjčovat, vkládat knihy. 

 

Provozovatel dráhy, Správa železnic, s. o., informuje o výluce na železniční trati 070 Praha – Turnov, která bude probíhat v úseku Loukov u Mnichova Hradiště – Turnov ve dnech 13. a 14. června 2022 vždy od 7:00 hod. do 16:40 hod..

Po dobu výluky budou vlakové spoje nahrazeny náhradní autobusovou dopravou. V naší obci bude náhradní zastávka před staniční budovou a přeprava kočárků bude možná do vyčerpání kapacity náhradní autobusové dopravy.

 

 

Obec Příšovice připravuje letní posezení při promítání filmu v kině na kolečkách. Připravili jsme na stránkách obce www.prisovice.cz anketu filmů. Veřejnost si může sama vybrat jaký film by chtěla shlédnout. Anketa a možnost hlasovat bude aktivní do 17. Června. Promítání vybraného filmu proběhne na místním trávníkovém hřišti v sobotu 2. Července v 19:30 jak se setmí. Občerstvení zajištěno.

 

Volby do obecního zastupitelstva se uskuteční 23 a 24 září. Kandidátní listiny se podávají na Městký úřad Turnov nejpozději do 19. Července do 16 hodin. Pro neávislého kandidáta je potřeba 52 podpisů a pro sdružení nezávislých kandidátů 90 podpisů podporujících kandidatutu. V naší obci bude voleno 15 zastupitelů.   

 

Žádáme občany, kteří neuhradili poplatek za odpady (splatný do konce března) aby tak učinili.