oficiální stránky obce

POZOR TOTO JE ARCHIVNÍ WEB. PROVOZ BYL UKONČEN 31.1.2024.

Pivovarská prodejna ve Svijanech  informuje o akci na 11% svijanský máz za 9,50. Akce platí od 23. června do středy 29. června

 

Tuto sobotu 25. června od 9-11:00 bude možné po předchozím zavolání využít pro odložení velkoobjemového odpadu či stavební sutě místní sběrný dvůr. Telefonní kontakt na pracovníka mající službu je 725 061 703

 

Obec Příšovice připravuje letní posezení při promítání filmu v kině na kolečkách. Na stránkách obce byla občany vybraná  česká komedie SRDCE NA DLADNI. Tato akce se uskuteční na místním trávníkovém hřišti v sobotu 2. Července v 19:30 k promítání dojde jak se trochu setmí. Občerstvení zajištěno místním sborem dobrovolných hasičů.

 

V pondělí 27. Června proběhne slavnostní otevření nového multifunkčního hřiště za místní základní školou. Zahájení proběhne ve 13:15 s následnými proslovy a slavnostním přestřižením pásky starostou obce. Vystoupí místní děti ze základní školy s ukázkou vybíjené, pro veřejnost a odvážné bude připraven skok do dálky. Všichni jste srdečně zvání.

 

Volby do obecního zastupitelstva se uskuteční 23 a 24 září. Kandidátní listiny se podávají na Městský úřad Turnov nejpozději do 19. Července do 16 hodin. Pro nezávislého kandidáta je potřeba 52 podpisů a pro sdružení nezávislých kandidátů 90 podpisů podporujících kandidátů. V naší obci bude voleno 15 zastupitelů.   

 

.