oficiální stránky obce

POZOR TOTO JE ARCHIVNÍ WEB. PROVOZ BYL UKONČEN 31.1.2024.

Ztráty a nálezy: nalezl se samostatný tmavý klíč a to v oblasti parku u sídliště. Nalezený klíč je k vyzvednutí na obecním úřadě.

 

ČEZ distribuce informuje o přerušení dodávky el. energie v období 28. Července od. 7:00 do 16 hodin. 

 

Informujeme občany, že tento týden budou zahájeny přípravné práce s výstavbou parkovacích ploch u čp. 187,188,189. Začátek prací proběhne tento týden u čp. 189, začátkem srpna se plánuje pokračování u č.p. 188 a přelom srpen/ září u domu č.p. 187. Předpokládané dokončení je plánované konec října. Harmonogram prací je vyvěšen na každém č.p. Žádáme obyvatelé těchto domů, aby svá vozidla v době stavebních prací parkovala jinde. S probíhající výstavbou je možné, že dojde k výpadkům veřejného osvětlení.  

 

Dětská ordinace MUDr. Koškové informuje o své dovolené v období 20. – 29. Července, kdy bude ordinace zavřena – akutní případy vyřeší ordinace Hodkovice nad Mohelkou – MUDr. Hanzelky , telefon 777255287. V případě obsazenosti je možné využít ordinaci v Českém Dubu 485147234. potvrzení přihlášky na letní tábor, školu v přírodě, přihlášku do MŠ, SŠ, VŠ, řidičský a svářečský průkaz, průkaz pro potravinářství a další … zastupující lékař dle zákona NEMŮŽE vystavovat.

 

Tuto sobotu 16. Července od 9-11:00 bude možné po předchozím zavolání využít pro odložení například velkoobjemového odpadu či stavební sutě místní sběrný dvůr. Telefonní kontakt na pracovníka mající službu je 725 061 703

 

Se začátkem prázdnin se očekává i zvýšený zájem občanů o vydání osobních dokladů a to především cestovních pasů se strojově čitelnými údaji. Do destinací v rámci Evropské unie nebo do států, které občanské průkazy jako doklad pro cestování uznávají není cestovní pas potřeba a postačí občanský průkaz. Občanský průkaz mohou mít i děti mladší 15 let.  Požádejte o vydání nových dokladu včas. Řádná lhůta pro vydání je 30 dnů se správním poplatkem 600 Kč. Více informací na stránkách obce www.prisovice.cz nebo přímo na příslušném úřadě.