oficiální stránky obce

POZOR TOTO JE ARCHIVNÍ WEB. PROVOZ BYL UKONČEN 31.1.2024.

Informujeme občany o svozu žlutých a oranžových pytlů s vytříděným odpadem, který proběhne v pondělí 5. června. Žádáme občany, aby zavázané pytle připravili nejpozději ten den do 8:00 ranní. Zaměstnanci obce tyto pytle svezou.

Prodlužujeme možnost hlasovat na internetových stránkách obce www.prisovice.cz o filmu, který se bude promítat 30. května na místním trávníkovém hřišti. V tuto chvíli občané favorizují film TopGun, v těsném závěsu je česká rodinná komedie Ostrov a na třetím místě pokračování pohádky Princezna zakletá v čase. Hlasování se prodlužuje do této neděle 4. června. 

  1. června od 17:00 proběhne v místní sokolovně zasedání obecního zastupitelstva. Program bude vyvěšen na vývěsce desce a na stránkách obce.
  2. června od 13:00 proběhne každoroční oslava den dětí. Dětský den pořádá místní sokol Příšovice za podpory obce a sponzorů. Místem konání je tradičně místní trávníkové hřiště. Děti se mohou těšit na zábavné hry, malovaní trička, malování kamínků, dětský koutek, střelba ze vzduchovky, skákací hrad, psí taneční vystoupení, zábavné divadlo, diskotéka a další překvapení. Občerstvení zajištěno pro malé i velké s vyhlášenými langoši. Více informací naleznete na stránkách sokola www.sokol.prisovice

Dáváme na vědomí, že proběhlo výběrového řízení na zhotovitele cyklostezky Greenway Jizera na 1 část. Vítězem se stala z třech podaných nabídek firma Stavotrans – 2,7 milionu bez DPH. Realizace proběhne do 3 měsíců po podpisu smlouvy. V současné době probíhá výběrového řízení na zhotovitele náměstíčka před místní sokolovnou, probíhá realizace zateplení mateřské školky.

Žádáme občany, aby vytříděné kartonové krabice před vyhozením rozkládali a Pet láhve sešlapávali. Papír a rozložený karton patří do modrých nádob, sešlapané PET láhve do žlutých nádob, dále jsou v obci i nádoby na čiré a barevné sklo, nádoby na jedlé oleje a tuky – zde patří jedlé oleje a tuky v uzavřené PET láhvi (nádoby jsou u lékárny a na kovárně) 3 nádoby na drobný kovový odpad umístněných na kovárně, u čp. 188 a na sídlišti u čp. 198. Třídění má smysl a jsem rádi, že třídíte.