oficiální stránky obce

POZOR TOTO JE ARCHIVNÍ WEB. PROVOZ BYL UKONČEN 31.1.2024.

Dáváme na vědomí, že u písečných jezer v areálu bývalé panelárny (nově v areálu firmy Logicor) dochází k zemním a demoličním pracím. Zítra v úterý 20. června je nahlášena demolice komínu a to od 8:-10:00 dopoledne. Zájemci, kteří se dostaví na tento okamžik žádáme, aby dbali zvýšené opatrnosti a bezpečnosti.

 

Obec nabízí možnost krátkodobé, ale i dlouhodobé brigády. Zájemci o bližší informace se mohou hlásit na obecním úřadě v úřední dny pondělí od 7:17 – nebo středa od 7:17, nebo telefonicky na +420 485 177 025

 

Místní základní škola zve na slavnostní akademii spojenou s rozloučením se s pátou třídou a přivítání budoucích prvňáčků. Tato akce se bude konat 27. června v místní sokolovně od 16:00.

Informujeme občany, že na základě veřejné internetové ankety byl vybrán film TOP GUN – Maverick. Tento film se bude promítat 30. června na místním trávníkovém hřišti po setmění, občerstvení zajištěno místním spolkem TJ Sokol Příšovice, který připravil ještě ve spolupráci s divadlem koloběžka pro děti od 17:00 zábavné divadelní představení klasické pohádky na veselo červená karkulka.

Dětská ordinace MUDr. Koškové informuje o omezené otevírací době z důvodu dovolené v červenci a srpnu a to.

5 – 6.7. jsou státní sváteky a 7.7. je ordinace zavřená.

Od 24. 7 – 4. srpna také bude ordinace zavřena.

Potvrzení o zdravotní způsobilosti, potvrzení do MŠ, ZŠ a další si prosím zajistěte s předstihem.

Bližší informace o otevírací době jsou na stránkách obce www.prisovice.cz , na facebooku ordinace, vyvěšeno na ordinaci a v lékárně.

 

V pondělí 19. června proběhne svoz oranžových a žlutých pytlů. Žádáme občany, aby zavázané pytle připravily na obvyklá místa nejdéle do pondělní 8:00. Zaměstnanci obce tyto zavázané pytle svezou. Žluté a oranžové pytle jsou k vyzvednutí zdarma na obecním úřadě. 

 

Dáváme na vědomí, že proběhlo výběrového řízení na zhotovitele cyklostezky Greenway Jizera na 1 část. Vítězem se stala z třech podaných nabídek firma Stavotrans – 2,7 milionu bez DPH. Realizace proběhne do 3 měsíců po podpisu smlouvy. V současné době probíhá výběrového řízení na zhotovitele náměstíčka před místní sokolovnou, probíhá realizace zateplení mateřské školky.