oficiální stránky obce

POZOR TOTO JE ARCHIVNÍ WEB. PROVOZ BYL UKONČEN 31.1.2024.

Pivovarská prodejna ve Svijanech informuje o akci na Svijanský Máz 11% za 10,90. Akce je prodloužená do úterý 26. září.

TJ SOKOL Příšovice informuje, že od října nabízí využití dvou nových volnočasových sportovních aktivit Sokolík pro nejmenší do 3 let a Sokol pro starší 6-12 let. Pro maminky s dětmi do 3 let pod vedením Lenky Gabrové bude kroužek každé úterý od 10:30 do 11:30 v hale za základní školou. Všestranné sportovní základy pro děti od 6 do 12 let pod vedením  Ladislava  Váňi, Jana Koška. Kroužek bude probíhat pátky od 17:00-18:00. Bližší informace budou zveřejněny na stránkách sokola. www.sokolprisovice.cz

Informujeme občany, že letos k vzhledem rozsáhlým stavebním činnostem v obci a technickým požadavkům ze strany umělců nebude v obci zábavná pouťová atrakce. 

Dáváme na vědomí že druhý splatnost poplatků za odpady a psy za letošní rok je do konce měsíce září. Žádáme občany, kteří ještě neuhradili tyto poplatky aby tak včas učinili.

Ordinace MUDr. Trněného bude z důvodu čerpání dovolené 29. září otevřena pouze za přítomnosti sestry Raindl, která vyřídí případné pracovní neschopnosti či recepty. Očkování proti chřipce bude probíhat 2. října.  

Informujeme občany že 29. září bude obecní úřad zavřený.